Catperson Eres26 ilkinde koymamıştım, doktor kendisi söyledi mama alın emzirdikten sonra mama ver diye, o zaman eşim gidip aldı eczaneden. Mutlaka koyulması gereken bir şey değil, gerekli olursa alırsınız.
Seyda-06 Eres26 eczaneden almıştım ben canım ya trendyolda var bak slikon göğüs ucu koruyucu yazıyor uçlu ve ucunda delikler olandan
tu_na237 Eres26 bence al yanına mutlaka gerek oluyo devlette vermiyorlar sonrada doktor gelip diyo sarılık olmaması için şırınga ile verebilirsiniz diyo yeni doğum yaptım yaşadım iyiki almışım yanıma kızımda sarilik olmadı şükürler olsun aç kaliyo cocuk sütde hemen gelmiyor sezeryanda 3 4 günü buldu benimki
erikarpuz Eres26 ben koydum hips aldım küçük kutuda kullanmasam bile birine veririm diye düşündüm ya bilmiyorum hazırlıksız olmaz beni daha çok geriyor
2kizannesi30 Eres26 burda bekliyim Benim ikinci doğumum bana şey dediler hemen iner sütün mama koyma dediler eşim de ben alır gelirim dedi Sen stres yapma bı yanım al diyor. Çünkü doğum yapacağım yer çok uzak en temiz yerde orası çarşıya falan 20 dakika ebebek her yerde yok yani annemgilin oraya gitmesi lazım ya da kendi annesinin marketten al dedim artık bir de hastanede iki kat satıyorlar