tahamommy Kızlar sağım yapmaya rağmen mastit olunur mu ya? Sağım yapıyorum 3-4 saatte 1 nerdeyse, ama şu yan taraflar sızlıyor acaba sağımdan dolayı mı sızlıyor soğuk mu aldım sızlıyor yoksa ödem mi oluyor? Bilginiz ve çözümleriniz varsa bekliyorum
3boysmom tahamommy balım bebeğini ters emzirmeye çalış. birde duşta sıcak su ile masaj yap sonra cıkınca ya emzir ya hemen sağ bana çok iyi gelmişti sıcak direk kanalları açıyor. lahana yaprağı koyabilirsin ödem ve ağrıya mastite iyi geliyor💓
tahamommy [silindi] aşkım sarılığı biraz yüksek ya mama da veriyorum biberona geçtim tam anlamıyla meme reddi yapmadı ama memeyi fazla almak istemiyor kerata biberon kolayına geldi 😢 canı isterse meme emiyor bende sağıp biberonda veriyorum ama göğüslerim sanki tam boşalmıyor da anlamadım valla
prenseslerblogg tahamommy yavrum yani bebeğini kolunun altına doğru alıp yüzünü o yöne gelecek şekilde çevirip emzirirsen mastitin geçer bebek öyle çok daha iyi çekiyor her yeri
[silindi] tahamommy bebeğim biberondan daha kolay geliyorsa ondan memeyi almak istemiyordur. O zaman bol bol sağım yap kuzum
aysemigul Doktorum ılık duş alırken masaj yap çıkınca da bir havluya dayanabileceğin sıcaklıkta su döktükten sonra havluyu göğüslerine sar sonra da emzir ya da sağ demişti. Benim bebeğim emmediği için sağdım. Sağarken sert yerlere masaj yaptım sertlik geçti
tahamommy [silindi] öyle yapıyorum yaa ama hep böyle giderse nolcak bilmiyorum 🥲 biraz salmam gerekiyor sanırım
prenseslerblogg tahamommy hep öyle olmayacak bende senin gibiydim 40 gün uğraştım bol bol ten tene temas et çıplak bir şekilde memeyi vermeye çalışır tabiri caizse birazcık aç kalması gerekiyor çünkü seni tutması için sabır etmen lazım bende aynen böyleydim sonra bi tuttu 2 yıl emdi 🫠