alpek Mahbuss evet canım sabah yaptım dün yaptım negatif çıktı bugün ince bir çizgi var gibi adete 3 ya da 4 gün kaldı çatlama günü 23 Eylül
derryaaneva _nejla_ 6 Ekim adet olmam lazm bu testi de ayın 1 inde yapmistim umudum yok diye test almadım elimde bu vardı sizce var mı çok silik çıktı çünkü
_nejla_ derryaaneva canim ben goremedim ama cok cok silikse fotografta belli olmuyo sen net goruyosan eger yarin filan tekrar test yap varsa koyulasmaya baslar
alpek _nejla_ laboquick normal kaset test canım bir kaç aydır deniyoruz hep bunu kullandım ilk defa böyle çizgi oldu
pembelotus _nejla_ ay inşallah doğrudur evdeki erken gebelik testi değildi eczaneden aldım oda bu markaydı
_nejla_ alpek bende hep bu markayi kullaniyorum daha yalanci cikardigini gormedim bence gebelik var test vermeyi dusunuyomusun
alpek _nejla_ canım inşallah öyledir daha ikinci çizgi hiç görmedim dün sabah yaptım yoktu bugün iyice baktım zor görünüyor kıl gibi bir çizgi filtreyle daha çok belli oldu sanki inşallah vardır hepimizin 🙏🏻 yanlış değildir umarım