_nejla_ senos15 bence umutlanmalisin bende laboquick kullaniyorum hep ve hep gebelik varken boyle silik gosterdi. Yani bende yanildigini gormedim. Istersen bi kan ver netlestir yada test yapmaya devem et koyulasmaya bak canim
senos15 _nejla_ evet çünkü kaç gündür yapıyorum asla böyle çıktımıyordu het tek saatler sonra bile bunda testi yaparken belirdi şimdi iyice koyulaştı canım inşallah koyulaşır 🫣
_nejla_ senos15 sen rahat ol pozitif canim bu. Ben dun erken gebelik olani yaptim hic bisey cikmadi. Seninle bat günümüz ayni ama bende daha negatif 🤷🏻♀️
senos15 _nejla_ aşkım belki sende de yarın çıkar yumurtlamanın saati geç olmuştur akşam çatladıysan eğer birgün geç dölleniyor ya bende de düne kadar hep negatif ti hayali birşey bile yoktu bu sabah çıktı 🫠😍
_nejla_ senos15 var canim sen icini rahat tut cizgi bariz pembe yani beyaz filanda degil. Ne zaman kan vermeyi dusunuyosun yada beklicekmisin
senos15 _nejla_ beklicem canım çok erken daha regli gününde çizgi koyulaşmışsa kan vericem 1 hafta sonrada doktora giderim çünkü hemen gidince birşey görünmüyor tekrar gel diyor
senos15 Cimcime30 teşekkür ederim sizden be bekliyorum canlarım inşallah hepimiz net pozitifi görürüz 🥰🤗😍