_nejla_ samaa_ canim hic kullanmadim ben en basindan beri trendyoldan siparis veriyorum ve hep laboquick aliyorum
pembelotus _nejla_ ay ben 6 sında yapmayı düşünüyorum en erken bu sefer bi boşvermişlik var üzerimde niye bilmiyorum 🤷♀️
_nejla_ Cimcime30 donecek insallah bende direk tertemiz negatif gorunce butun moralim bozuluyo ama bir gun sonra bile hersey degisiyo
adatuna Cimcime30 12.günü beklemen lazım. Kız senin kadar sabırsızı yok😂 bekle bence biraz daha sonra negatif çıkarsa kafanda soru işareti olur
Cimcime30 adatuna ben gayet ıyıyım negatıf görmeye de alıştım hahahah burdakıker yap hap dıyor gaza geyırıolar
_nejla_ adatuna @Cimcime30 mi sabirsiz iki gundur test yaptiramadik kadina ne dediysek inat etti 6sindan once yapmamaya 🤣
Cimcime30 adatuna kuzu sende sankı beş gün kala yapmıştın ya ondan sordum cnm eğer bnm ıgneden dolayı pozotof çıkar dıyosan gonapeptly de çıkmıyor ovulasyonda bıle hep pık cıkmadı
_nejla_ Cimcime30 insallah oyle olur canim benimkide dune kadar silikti bugun boyle negatif cikti anlamadim bende bakalim hayirlisi