_nejla_ Alexandra_grekova evet bazi kisiler sifir belirtiyle hamile oluyolar. O zaman hala ümit var yılmak yok 🤣😅
_nejla_ Cimcime30 bak sansin dusuk oldugunu bilmiyodum ben asilamada ama tahmin ediyodum. Kac ay oldu peli
Lovebaby27 _nejla_ 6 gün var daha erken canım 2 gün sonra tekrarla hemen umudunu kaybetme benimde 9 günüm var
_nejla_ Cimcime30 testlerin icinde diyoki 5 gun kaladan itibaren regl gunune kadar hergun yapin diyo. Bence cikma ihtimali var ama ben 2 gun kala bile cok cok silik cizgiyle ogrenmistim o yuzden bisey diyemiyorum
_nejla_ Alexandra_grekova hhahaha kesinlikle katiliyorum. Bu isleri arastira arastira dogum doktoru olucam yakinda 🤣🤣
Zs3450 senos15 geçen ay ilk denemeydi neredeyse her gün test yaptım 🥹 sanki hemen olacakmış gıbı bu ay akışına bıraktım ümitlide değilim bat 9 Ekim ama belirti falan yok
birdenizanasii _nejla_ Benim ilk gebeliğim beklenen adetten 10 gün önceden belli olmuştu. Yine yaklaşık 10 gün var adetime. Test yaptım negatif çıktı çok hevesim kaçtı yine ya. Daha erken biliyorum ama öncekini erken öğrendiğim için bi heves yapayım dedim negatif.
_nejla_ birdenizanasii yumurtlama gununuz ne zamandi belki bu ay gec yumurtlamis olabilrsiniz uygulamaya gore hareket ediyosaniz yanilma ihtimaliniz cok yuksek o yuzden moralinizi bozmayin yumurtlamadan 10 gun sonra kanda beta yukselmeye basliyormus oncesi pek mumkun degil