Asli676881 Arkadaşlar merhaba 5haftalik hamileyim nolur tahmin edin kom biliyorsa çok istiyorum kimim olsun kaynanam oğlun olucak diyor deli oluyorum zaten 1 oğlum var piskolojim bozludu)))
Zelis_ozdrgn Asli676881 daha beş haftalık hamilesiniz yani bunun derdine düşmüşsünüz sağlıklıolacak mı olmayacak mı 15-20 haftalık olsun sonra bunları düşünün Rabbim sağlık versin önemli olan bu şu an söyledikleriniz gerçekten Rabbimin gücüne gidiyordur bir de bu attiginiz şeylerle cinsiyet belirlenmez yani böyle saçma hurafelere inanmayın daha beş haftalık ya kese bile yeni oluşmuş belki kalp atışını duymadınız bile Rabbim hangisini nasip ederse o olur bebek sahibi olamayan insanlar da var
Asli676881 Eşim 01.01.1997 Sonuncu adet : 21 ağustos (2025) İlişki olduğum günler : 28 30 31 3 5 Döngünü tam bilemiyom galiba 24 25 gün 🙄
Bebekkuzu Asli676881 bebeğin cinsiyetini anne baba doğum tarihi ya da iliski günü belirlemez. Babadan gelen x ya da y kromozomu belirler x gelirse kız y gelirse erkek
ru_a6 Bunlar hiç bir şey ifade etmez tarihlere göre kız erkek belirlenmez cinsiyet faktörü tamamen babadan gelen genlerle oluşur ve kese şeklinden kalp atış hızından anlaşılmaz çünkü anne karnında genital organ 9-10. Haftalarda oluşur
Asli676881 Zelis_ozdrgn nasıl böyle kırıcı ola biliyorsuz??? Hemde hamile birine ayib değilmi?beyenmediz geçin illa kötüü kötü konuşacaksız
Zelis_ozdrgn Eren1 yani daha beş haftalık hamile ya 10 15 haftalık olsa ben de yorum yapacağım ama daha beş haftalık hamile olduğu için bunu düşünmesi bana tuhaf geldi hoş değil yani
Zelis_ozdrgn Asli676881 bunu kötü algılıyorsanız yani söylediklerinize bakın bence hiç de kötü veya kırılmanız gerektirecek bir şey söylemedim bana tuhaf geldi yani daha beş haftalık hamileyken bunları düşünmeniz hoş değil