Edacck Emine-Tanis benimki de kuru fasulye çekiyor bunla kaç defadır yapıp son kaşık bitene kadar yiyorum😂😂
canannnblbll Emine-Tanis ben hamileliğimin başından beri çiğköfte aşeriyorum, hatta şuan 38 haftalığım dün canım çekti yine yedim 😂 bebişim kız
Fuunndaaa Emine-Tanis bende hamiligimin başından beri ekşi ve tuzlu yiyorum normalde de çikolata hastasıyım hamilelikte hiç yemedim tatlı midemi bulandırdı, cinsiyetleri de kı
merveasilorhan Emine-Tanis bence hamile olmadan önce çok sevmediğimiz şeyleri yeme isteği gibi geliyor bana bende çiğköfte sevmezken çiğköfte aşermiştim daha cinsiyet belli değil tabi bekliyorum merakla ama ekşi tuzlu şeyleri seviyorum şuan oğlumda tatlı yerdim sadece
Emine-Tanis Sevgiiss evet yokmuş hazır satılanlarda felan etsiz çiğköfte yazıyor ben tahtakaleninkiyle komagene yiyorum😍😆
kakuu Benimde hamile olali 4 ay oldu. Hamileliğimin basindan beri Komagenin cigkoftesinden çekiyor canim aşırı şekilde. Yesem mi yemesem mi kararsizim. Biri yemeyin diyor biri bisey olmaz diyor
Emine-Tanis kakuu etsiz olan sadece bulgur etli yani kıymalı yapılan içerisinde çip kalıp bakteri ürettiği için buda bebekte hastalık yapacağı için yasak diye biliyorum ben ama etsiz olan sadece bulgur baharat ve salça