Busbus10 Merhabalar arkadaşlar Ben Sebahattin Çelik’e gidiyorum 14 haftalık hamileyim bu hastaneden ve doktordan memnun kalan varmı? Birde hastanede detaylı ultrason yapıyorlar mı cihaz varmı ? Yardımcı olursanız sevirim <3
aytenkhrmn Busbus10 ben gidiyorum serkan bey var çok iyi ve ilgili diğer doktorları pek bilemem ama hastane olarak iyiler ilgileniyorlar ultrasonları da devlete göre çok daha kaliteli benimde 14. hafta 12. haftada cinsiyetini bile söylediler
Busbus10 aytenkhrmn benım de erken tahminde bulundu ve doğru çıktı Sebahattin bey da iyi diyorlar Nurettin serikan da iyi dediler ama iyi ki ona başlamamışım gidiyormuş öyle duydum
aytenkhrmn Busbus10 evet Nurettin beyden de baya memnunlar ama gideceğini bilmiyordum kendi doktorumu önerdi bi arkadaşım yoksa bende onu düşünmüştüm ama iyi ki serkan beye gitmişim memnunum baya
ummuhankrdnz Bende 9 haftalık hamileyim Serkan sarıkaya 2 kere amilyat oldum çok ilgili hastasını unutmuyor bile çok ılımlı ve samimi yaklaşıyor
aytenkhrmn ummuhankrdnz evet serkan bey baya iyi ilgili her konuda yardımcı oluyo hastaneye gidemesemde yazıyorum hemen bilgi veriyo yardımcı oluyor
ummuhankrdnz Ya bide bişey sorucam ben sezeryandan korkuyorum ya genel anestezi neden yapılmıyor 🥹🥹 ki önümde daha uzun yol var
aytenkhrmn babyiscomings muayene sgk ile 1550 doğum ücretine de sezaryen ve normal doğum aynı fiyat ikisi de 32 bin dendi