mavi123_ Kızlar 25+1 deyiz son adet tarihime göre. Kilosu ve boyu nerde yazıyor ben anlayamadım. Haftasına göre uyumlumu herşeyi?
Meral_63 mavi123_ 808 grm bence haftasına göre iyi benim 26 + 4 haftalık hamileyim ama iki hafta geriden geliyor 650 gram benjm bence sizin haftası da kilosuda iyi maşallah bu hafta yine GİDECEM inşallah herşey yolundadır 🥹🙏🏼🥲
Sizdenbirii1 mavi123_ bası ve uyluk kemiği 4 gün ilerde kilosu ac si 808 boyu yazmaz orda siz fl ile 7 çarpıp bulabilirsiniz
mavi123_ Meral_63 bir hafta falan öyle olabiliyor geç döllenme olabilir heralde. Benim ilk gebelipimdede öyleydi ama çok şükür sağlıklı doğdu. Buda ilk başta bir hafta gerideydi şimdi çok şükür haftasıyla uyumlu
deletedmom43191 mavi123_ onu ben anlayamadim ama galiba bacak boyunu 7 ile carpinca mi ne boyu ortaya cikiyodu unuttum 😅
Mstefe mavi123_ bence uyumlu tabii cinsiyet ve genetiğinize göre değişebilir ama bu ölçümler %100 doğrudur diyemeyiz ama dediğim gibi kilosuda boyuda iyi maşallah
Sizdenbirii1 mavi123_ yok kız benimki de basından beri 1 hafta ilerde bazen yanılma olabiliyor ultrasonda doktor cok baz almıyor onu
mavi123_ Sizdenbirii1 ben biraz evhamlıyım takıntılıyım öyle deyince korktum acaba bir sıkıntımı var diye🤦🏼♀️ Dr herşeyi haftasına uyumlu dedi ama inşallah cihaz hatasıdır ya