Snowel Kızlar şöyle bir teori var.Kayınpederinizin çocukları nın cinsiyeti neyse,eşinize geçiyor genelde.Yani kp nizin ilk oğlu varsa sizinde ilk oğlunuz olabilir
Snowel deletedmom43191 benim çevremde çoğu kişinin tutuyor🫢 kp imin 2 kızı 2 oğlu var,kaynımın da 2 kızı var benim de 1 kızım var🤭
deletedmom43191 Snowel benim buyuk babamin ilk oglu var ama annemin 2 tane kizi var 😆 daha cok ornek veririm de karistiririm simdi konuyu
Snowel Zaten tutacak diye bir şey demedim canım bana biri söyledi sonra düşündüm çevremde genelde öyle bilimsel bir tarafı yok tabi tesadüftür
Ebruas Snowel bizde tutmadı bu teori 🙈 eşimin 2 ablası var sonra eşim sonra kız kardeşi sonra erkek kardeşi. Benim 1. Erkek 2. De erkek olacak. üstüne de soylarında erkek yokmuş toplam 4 erkek soyadlarını sürdürüyor muhabbeti var ama benden ötürü değil. 2 tane kayınbabamn kuzeninde erkek var 2 si de kaynım ve eşim. bana kız olur gazı veriyolarlar ışığı gören erkek oluyor 🤣🤣🤣🤣
atesvesu Snowel kaynanamın 5 tane oğlu var canım hiç kızı yok benim de iki kızım var 13 torununun içinde sadece 4 ü erkek diğer kalan kız şuan 14.torun benden geliyor cinsiyetini bilmiyorum ama kızlarımin gebeligine göre çok değişik hayırlısı olsun
bartulies Snowel ilk kızı sonra oğlu sonra kızı sonra 2 oğlu olmuş benim ilk oğlan 2. Yi kız tahmin ediyorum bakalım 😂