Sakinnnnol senos15 bak sana attığım kaset testle benim çıktı tabi 2 tane daha yapmıştım ama erken olanında benimde çıkmamıştı
senos15 Sakinnnnol bence en kesin regli geçmesini beklemek ama bekleyemiyoruz nedense çocuk istemediğimizde regli hemen geliyor of ya yine geldi diyoruz ama isteyince bir türlü geçmiyor günler acabamı diye 🤣
Alexandra_grekova senos15 benimde artık rüyalarıma giriyor:) regli ağrı ile bağırsaklarımı sanki bozmuşum arası karnımda bi ağrımda var. ama reglim 13 ekimde olcak daha çok var falan.. birazcık daha sabretmek lazım testler için:) günlwr geçmiyor
senos15 demirrleydi_ şimdi baktım birazdaha koyulaşmış çizgi daha rahat görünüyor ama ben yinede bekliyim ümütlenmiyim fazla
neslihanataizi Genelde 5 gün kala yapınca daha bi garanti oluyor En temizi beklemek aynn inşallah olur hayırlısıyla 💗
-mavim- senos15 canım 9 gün varken bile bariz belliymiş zaten ya. Yumurtlama gününü biliyor muydun acaba
nilsumm senos15 Evettt bunda var gibi görmemişim bunu üstteki fotoğrafı gördüm ondan yok gibi dedim ama var bunda kan testi var tam belli olur kaç haftalık olduğu 🥰
neslihanataizi senos15 aaa silik çıkmış işte canım yeni görüyorum mesajı ne yaptın son olarak sonuç ne var yani resmen