vanilya_kokusu_ [silindi] valla bende kapatmak istiyorum Instagram i ama işte bilmiyorum bağımlı mi olduj kız bekarken tabi vardı manitimiz vardı çünkü takipleşiyorduk😂😂
MadameTussauds eslem2121 Tatlimm seni arattim cikmadin yaa eslem yaziyorum yok anam cikmiyorsun yoksa unutmadim senii aslaaaa 🥹🥹
eslem2121 Gokturkmom_ @ppmerlina @kimchikimdi @MadameTussauds @asil15 @Burnosunn_annesi @[silindi] @[silindi] @Cimcime30 @GirlandBoy_Mom @Dadas @Aysun84 @2princessmother
ikiprensesannesi___ Gokturkmom_ daha kimse o kadar tanımıyorum ama burada etiket yapanları görünce Maşallah dedim Allah muhabbetinizi daim etsin
[silindi] ikiprensesannesi___ ikinci bir etiket açıyorum Ve seni tek ekliyorum bacım 🥳🌸🐥💗💕🦋😍🌼 Seni de seviyorum arada muhabbetimiz oluyor 🥰
nilsumm Gokturkmom_ @ppmerlina (canımın içiiii) 🩷 @NurAlbayrakk @eslem2121 @kimchikimdi @ikra17 @buse2507 gerçekten bir kaç defa post larda konuştuk baya iyi insanlarr hepisini ayrı sevdim🫶 hepp var olunn kızlarrr🤍 sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım👶🏼
eslem2121 nilsumm sağol canım benim bende sana çok ısondım hepiniz sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah 🙏🥰
ikra17 nilsumm sağol canım benim hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza yavrularımızı bende seni çok sevdim çok sıcak kanlısın 💖🌸🫂
nilsumm eslem2121 Bende aynı şekil canım ısındım sana🫶 aynen hep birlikte beraber sağlıcakla kucağımıza alalım🙏🏻🤍