Nazlilkin Selam arkadaslar bu gun cati muayinesi oldum 38+1 haftadayiz.cati muayinesinden sora cocuk karnimda 4 donuyo valla .birde hafif agrida var karin altlarimda.cati muayinesi boyleyse dogumu dusunemiyorum 😃 Allah yardimcimiz olsun valla kadin olmak cok zor 😥
Mrvkoz Nazlilkin bende dün oldum kontrol yaparken bişey hissetmedim ama gece yatarken hep catı kemiklerim agrıdı 🙈 oda normalmiş galiba 😊
Kbraldemr GamzeCan canı çok tatlı olan biri olarak söylüyorum korkulacak hiç bişey yok hemde hiç kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile diyebilirim 😊
haticestc Yasemincifci bi acı elbette oluyor ama kasmamak lazım bence insan kendini sıkınca daha çok hisseder. Ben şimdi çıktım çatı muayenesinden. Biraz bi ağrı oluyor o kadar 🤗
tugce4161 Kendini kasmadigin müddetçe sorun değil 🤩doğum esnasında hep çatı muayenesi yapılıyor ben de cuma çatı muayenesi oldum pazartesi yatış verildi suni sancı ile doğum başlatılacak kaç kere daha çatı muayenesi yaparlar 😂sağlıkla sıhhatli doğsun inşallah yavrum😍
haticestc Yasemincifci iyi de çatın müsait olup olmadığını o kadar sancı çektikten sonra mı öğreniceksin
Yasemincifci haticestc öyle oluyo heralde bi kaç doğum yapan arkadaşıma sordumda kacıncı haftada yapıyor diye doğuma gititğinde bakıyolar dedi