dedimolabilirrr Meral_63 yani ilgiden çok anlayış bekliyorsun aslında. Destek çok önemli çocuktan sonra özellikle. Ortak bir şekilde bakılıyorsa çocuğa yıpranmıyorsun ama sadece kadındaysa herşey baba sadece maddi olarak varsa böyle bunalım oluyor 🥲
dedimolabilirrr Nihan87 elmas boyamayı bende ilk defa bugün duydum. Araştırayım bi eve tablo gibi vs yapıp asabiliyorsak sonrasında güzel olur aslında
Aloska dedimolabilirrr öyle balım hazır şablon benimki biraz büyük 150X90 yaptırdım ben bu sayfadan bitmiyor ama bitsin çerçeveletip oturma odasına asacağım 🩷
dedimolabilirrr visnelicheescake zaman çok çabıııık geçiyor okula gidiyor özgürlüğüne kavuşuyorsun sonra ikinciyi yapıyorsun hajskdkd
visnelicheescake dedimolabilirrr ahahahah sonra ya tövbe ediyorsun yada büyük konuştuğun için ibreti aleme ders olarak gönderiliyorsn🤣🤣
Rusapolat dedimolabilirrr en büyük aktivitem bebeğin düzenlemiş olduğum her şeyini bi daha düzenlemek ahshahshs 🤣 34 ten gün aldım bende az kaldı kavuşmaya da 🥹
dedimolabilirrr Rusapolat off bende ya maşallah az kalmış seninde 💕 evde durdukça temiz olanı temizlemek, olan düzeni değiştirmek benimde sadece bu şekilde geçiyor günlerim 🥲
Aloska dedimolabilirrr tredyoldan aldım balım adını da söyleyeyim hatta sayfanın marcel sanat balım tüm ürünleri inanılmaz kaliteli ama çok zaman harcıyor yapması birde sanat resimlerini seviyorsan çok çok güzel şeyler var
dedimolabilirrr Aloska yaaa çok güzelmiş baktım şimdi bunu alacağım çok güzel bir öneri oldu teşekkür ederim 🤩
ipekmom_ dedimolabilirrr 2.5 yaşında bi kızım var ve 33haftalık hamileyim mutfaktan çıkıp salona girebilirsem bana en büyük aktivite oluyor 😂