cyj Kızlar selamlar. Sorum başlıkta. Benim hcg’nin maşallahı var uçtu gidiyor 😂 Sizleri merak ettim o yüzden 25 eylülde 878 olan değerim, bugün yani 4 gün sonra 8571’e çıkmış
28nisan cyj benim 5.haftalikta farketmiştim zaten 4 binlerde çıkmıştı o hafta kesede görünmüştü tekrar veya takibi yapılmadı :)
Busraaaakkk cyj Ben 4 haftalıkken 147 ile öğrenmiştim daha sonra 497 oldu 48 saat sonra da 1700lere çıkmıştı keseyi gördük dış gebelik şüphesi ortadan kalktı daha da test vermemiştim
cyj Busraaaakkk doktorum 800 lü değerden sonra bir daha teste gerek yok normal ilerliyor demişti ama meraktan dayanamadım bugün yine yaptım😊 Perşembe kese için gidicem inşallah🙏🏻
cyj Bebegimgeliyor10 maşallahh sizinki de iddialıymış benimki de yarın 5+1 olcak muhtemelen 10 bini geçer bu gidişle😂 o zaman bu kadar hızlı artması illa negatif sonuclanacak gibi bi durum yok dimi? Bazı insanlar çok korkutuyo
Bebegimgeliyor10 cyj yok canım ya alakası yok yani benim şükür herşey yolunda 16 Ekim’de cinsiyeti öğreneceğiz zor geçiyor günler 😍birde bu Horman yani her insanda aynı düzeyde artmaz 😍
babymom2026 cyj hiç baktırmadım desem 😂 ilk öğrendiğimde kan verdim birde ilk doktor kontrolünde doktorum kan aldi o kadar 😂
cyj babymom2026 ay en güzelini yapmışsınız. Kollarım delik deşik oldu kan vermekten. Erken öğrenmek büyük dert ve stres😂
cyj Bebegimgeliyor10 ayyy evet kesmlikle katılıyorum. Ben daha kese görmeye bile gitmedim. 5+3 olcağı zaman çağırdı doktor. Saatler dakikalar geçmiyor😂🌸🙏🏻 sağlıkla gelsin bebislerimiz insalllaahhh
asiye25 cyj benımde 19 eylulde verdım 978 cıktı 4 gun sonra verdım 4776 cıktı 5 haftada yarın 6 haftalık oluyorum