Sevgili Anne Adayları, çok isteyerek gebe kaldım ve kızım olacağı haberi hayatta aldığım en güzel haberdi diyebilirim. 20+3 haftalık hamileyim, kocamı çok seviyorum ve o da bu sürecin her saniyesinde benimle beraber, destekçi. Kendi ailemle yine aynı şekil çok iyiyizz, güzel bir işim var ancak biraz stresli, yani tek negatif şey hayatımda iş o da çok etkili değil diyebilirim. İlk aylarda sürekli kusma ve bulantıyla boğuştum, gitmesi için gün saydım ve 19.haftada tam anlamıyla bitti. Ama ne zaman ki bu süreç bitti son bir haftadır benim asıl sürecim başladı, kalp çarpıntısı nefes darlığı ve uyuyamama, ama bildiğiniz yatağa yatamama sürekli ayakta olma, yürüme isteği, hemen ardından gelen ağlama krizleri bana ne oluyor diye sürekli ağlama ve mod düşüklüğü.. Psikiyatr uyumam için bir hap verdi ve o biraz iyi geldi, yarın da kardiyolojiye gidip bi kalbe baktıracağız ama nedense psikolojik diye düşünüyorum hala… Var mı bunu yaşayan benim gibi? Ne zaman geçer bu hal? Bir hafta bile beni çok yordu kalan tüm zaman böyle geçerse nasıl dayanırım hiç bilmiyorum :(