3bebem Papatyaaam1 5+6 da gittim kalp atışını duydum vajinal ama kese şeklim bozuk düşük riskim olduğu için 1 hafta sonra çağırdı çarşamba gidicem
vanilya_kokusu_ Papatyaaam1 en son 12 de gittkm şimdi 14 um 16 da gitmeyi düşünüyorum zor randevu buluyorum çünkü
demirrleydi_ Papatyaaam1 her hafta geliyorum hatta şimdi yine hastanedeyim cuma yine gel dedi artık böyle galiba
Admsarzu Papatyaaam1 11+2 de gittim en son suan 13+1 im bir dahaki randevum 15+2 de yani 4 hafta var arada
ylnydgd 17+0 da gittim, 21+3 te detaylıya gideceğim. Ama evin yakınında hastane var arada aklıma takılırsa gidip görüyorum 😂
Papatyaaam1 ylnydgd kız bebegı çok sokma usg ye oda zararlıymış ama bende çok merak edıyodum Bıde o haftalarda 1 aydan 1 aya kontrol verıyolar
23041988 Papat ya doktor bana kesin kız dedi zaten devlet ama sag sol erken demiş degişir diyorlae sevinmeye fırsatım olmadı o yüzden ben kız hissediyorum belkıde istedigim için çünkü 3 oglum var çok şükür kuz duygusunuda yaşamak istiyorum🥰💕
ppmerlina Papatyaaam1 ben en son 28 haftalıkken gittim, bir dahaki 32 haftamda. Zaten ayda 1 gidiyorum
betulmommy Papatyaaam1 13+6 da gittim bir ay sonra gel dedi ama ben dayanamayıp ultrasonda bakıyorum hep hastanede calısıyorum🥹