vanilya_kokusu_ G12s_18 evet iyi şuan ikinciye hamileyim 14 haftalığım göbeğim çıktı yavaştan ilkte 20 . Haftadan sonra çıktı mesela kilosu iyiyse bebeğin. Takma bile
gozde91 G12s_18 aynı haftadayız benimde 2.gebeliğim benimde azıcık karnım var. Görenler ne kadar karnım küçük bebek mi gelişmiyor diyor ama geçen hafta gittiğimde haftası ile uyumluydu. İç karnımız geniş demek ki
vanilya_kokusu_ G12s_18 hayırlısı olsun inşallah bizde iki çocuk düşünüyoruz onun için fazla rahatlığa alınmadan bitane daha yapalım dedik birlikte buyusunler 😂zaten ben bu kusma bulantı ile bidaha cesaret edemicem
G12s_18 vanilya_kokusu_ Benim hamileliğim rahat geçiyor çok şükür ama bakımı zor Allah bunlara sağlık versin ♥️
zehracelikel1 G12s_18 bende ilk gebeliğimi yaşıyorum şu anda kilolu hamile kaldım 33 haftalık hamileyim 30’dan sonra belli olmaya başladı toplam 6 buçuk kilo aldım şimdiye kadar. Bir de belki iç karnınız geniştir ondan olabilir öyle diyorlar
Berlibusra G12s_18 her bebekte aynı olmuyor vücut benimde 3 gebeliğim mesela 31 haftalık hamileyim iç karnım geniş olduğu için çok fazla aşırı karnım belli olmuyor giyindiğimiz kıyafetler dar olduğu zamanlarda belli olur bol giyindiğim zaman belli bile olmuyor
reyhan03K G12s_18 benim de 37 haftalik hamileyim gören 6 aylık sanıyor bebeğin gelişimi kilosu iyiyse takma