Asknrkygncylkca 1umutturyasamak yok bu toptancı biz girdik toptancı burası satış yapmıyoruz dediler benim annemde toptan ürün alıcam ne biliyorsun diye girdi 🤣🤣🤣 yoksa tek bişey için haklı olarak uğraşmıyorlar
Bebekim123 Burcuuuus bende başta ona gidiyordum sonra Hatice hanıma geçtim şimdi de Senem hanıma gideceğim
Glsnarstrn Asknrkygncylkca benim onayım verilmedi hala.hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olur inşallah😊 aldığınız zıbın ve çantanın fotosunu atabilirmisiniz?
Asknrkygncylkca Glsnarstrn bana instagramdan falan yazarsanız aldıklarımın fotolarını atarım özel olarak kızlar asknrr kullanıcı adım ☺️
Aycann12 Asknrkygncylkca ben üye olamıyorum ne yapıyorsam kullanıcı adınız kullanılmıştır diyo anlamadım
Asknrkygncylkca Aycann12 vallahi hiç bilmiyorum bi ara görüş istersen ben sadece bilgi vermek amaçlı paylaştım sizlerle ☺️
Asknrkygncylkca SevdaNurum netteki ürünler benimde dikkatimi çekti Pazar malı gibi duruyor ama ben mağaza da çok kaliteli güzel ürünler gördüm aldım kötüleri de vardı tabi basit olanlar ama çok güzel takımlarda var siteyi iyi incelemek lazım ☺️
Asknrkygncylkca SevdaNurum ben organik hastane çıkış seti aldım burası o aldığımız mağazaların toptancısı ☺️ Ben normalde marka takıntısı olan bi insanım ama bebek en fazla 1 ay 2 ay giyecek bi giydiğini o yüzden uyguna güzel şeyler alınabilir diye paylaştım ☺️
Asknrkygncylkca Bebeginehasret hiç bilmiyorum ben mağazadan aldım herkes faydalansın diye paylaştım ☺️
Bebekim123 Burcuuuus çok memnun kaldım sühendan hanımdan ama çok sıra bekliyoruz canım tam iki saat içerde de bi 40’dk tutuyor eşim astsubay ben öğretmenim zamanımız yok ondan sebeb eşim değiştirelim dedi
Burcuuuus Bebekim123 evet canim bende cok memnunum ve bursada cidden un yapmis bir doktor ama dedigin gibi cok sira bekliyorus bende cumartesi tatilim genelde cumartesi gunleri gidiyorum ama inan tum cumartesi gunim gidiyor..
Bebekim123 Burcuuuus Cumartesi gittim saat 2’de İnan akşam 6’da hastahaneden çıktık canım eşim sinirlendi çünkü zaman değerli ve ekstra iş yapıyor eşim malum memur maaşı ile geçinmek zor🤦🏻♀️
Burcuuuus Bebekim123 haklisin canim kesinlikle cok sira bekleniyor hem fikirim seninle yani cok kalabalik bir doktor nasil peki sanem hanimdan memnunmusun