meri3407 pembelotus bazen göğüs hassasiyetim azalıyor korkuyorum. 21 eylülde 28 , 23 Eylül 92 , 25 Eylül 246 , 27 eylülde 760 çıktı hcg. Bir kaç gün daha bekleyip öyle hastaneye gideceğim. Umarım kimyasal değildir 🥰
pembelotus meri3407 canım gayet güzel artmış bence değil kimyasalda bi yerden sonra teklemeye başlıyor
Deletedmom_787 [silindi] inşallah canım birazdan kan vermeye gideceğim dua et o da pozitif gelsin 🙏🏻🌸💕 çok teşekkür ederim 💕💕
Deletedmom_787 Meral_63 dün akşam baş dönmesi oldu sabaha kadar da sürdü tansiyonum düştü ya da yükseldi sandım normal çıktı haklısın kahvaltı yapıp gideyim en azından 💕🌸
atesvesu Deletedmom_787 testinde gebelik görünüyor canım ama kan tahlili vermelisin bazen yalancı pozitif çıkarabiliyor benim arkadaşımim başına her ay geliyor o da çocuk istiyor
Deletedmom_787 atesvesu ay inşallah öyle bir şey yoktur 😭 onun için 3 farklı markanın testini yaptım canım inşallah doğrudur💕
Deletedmom_787 meri3407 benim göğüs ağrım yumurtlamadan 1 gün sonra başladı 3-4 gündür de sanki regl olcakmışım gibi ağrı başladı ağrı başlayınca umudumu yitirmiştim açıkçası dün akşamda oturduğum yerde baş dönmesi başladı sabaha kadar sürdü şimdi hala biraz var kan vermeye gideceğim inşallah vardır sonucu buraya da atarım canım 💕🙏🏻
Deletedmom_787 pembelotus çok teşekkür ederim kuzum darısı isteyen herkese olsun tez vakitte inşallah inanamıyorum içimde minicik bir bebiş var 😭🥺🥺
Deletedmom_787 [silindi] aşkım sen keseyi kaçıncı haftada gördün inşallah kan verecem orda da pozitif gelirse hamileysem yani 10 ekime randevu almayı düşünüyorum bebiş 5+2 olacak inşallah kese gözükür mü sence
[silindi] Deletedmom_787 bende görünmüştü 5+2de. Hatta 5+6da kese ve bebek göründü. Şimdide kalp atışı için geldim nasipse onu duymayı bekliyorum 🥹
meri3407 Deletedmom_787 canım evet at sonucunu mutlaka , canım 29 Eylül yani bugün regl olmam gerekiyordu. 8 gün vardı yani
benberyy Deletedmom_787 bende gordum hepsinde varr gözüküyor insallah kanda çıkacak eminim allahim sağlıklı sıhhatli sekilde kucağına aldırmayın nasip etsinnn🌸🌸🧿🧿❤️❤️ sonucundan bizi de haberdar ett mutlaka 😊😊
060525 Deletedmom_787 benimde aralıklı agrım oluyır gece yine oldu oldum sandım ama gelmedi sabahta oyle oldu aha geldi diyorum helmedi bat dündi normalde acaba aynı sey mi yasıyoruz normalde adet zamanı bir kez agrır oda kanamam baslayınca ve biterdi sizce ?
Deletedmom_787 060525 benimde her an olacakmış gibi ağrıdı ve böyle regl geldiğini hissedersin ya ben tuvalete koştum geldi sandım meğer normal bir akıntıymış gebelik ile regl belirtileri çok benziyor test yaparsan iyi olur canım
Deletedmom_787 meri3407 8 gün varken 20li rakamlar çıktı hcgde anladım canım bakalım varsa eğer benim kaç çıkacak
Deletedmom_787 cutebabymomm teşekkür ederim canım 💕🌸 yalancı pozitif değildir demi 🥺 kanda da çıkar inşallah 🥺🙏🏻💕