Deletedmom_787 linsmea 21 çıktı 💕💕 doktor var dedi için rahat etmezse perşembe yine kan verebilrisin dedi ama bence artış oluyor sabah test yaptım koydum kenara silik sandıydım 5 dakika geçince dünkü teste göre baya koyulaşmış
linsmea Deletedmom_787 çok sevindim canım sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olsun, gecen ay seninle pik günümüz aynıydı gecen ay kimyasal gecirdim. bu ay ben takip yapmadım dün kaset test silik çıktı. Ama emin değilim bende yarın test yapacağım. Dua et bana da 🥲🥰
Deletedmom_787 damrakaptan var gibi başka marka testlerde de deneyin bence hepsi pozitif çıkarsa kan verin
aysct Adetinize kaç gün vardı, çok erken kan vermişsiniz iki günde bir kan vermek durumunda kalacaksınız 1 hafta bekleyin öyle tekrar verin bence
Deletedmom_787 aysct 3 gün vardı doktorum olumsuz konuşmadı 21 çıktı istersen perşembe gel kan ver dedi sorun değil bebeğim sağlıklı olsunda her günde kan veririm 💕
Deletedmom_787 @eni67 @esrashnn01 @[silindi] @Yenibirannee @pembelotus @[silindi] @linsmea @Cimcime30 @babymom2026 @busrax_ @visnelicheescake @maco61 @Akseec @Meral_63 @meri3407 @benberyy
prenses_annesi92_ Deletedmom_787 Hayirli olsun canım bende kızımı 24 ile öğrenmiştim şuan iki yaşında 😊 kötü düşünme sağlıklı ilerler dikkkat et kendine ayaklarını falan fazla üşütme sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🥰
meri3407 Deletedmom_787 ayyyyy çok çok sevindim , hadi hayırlı oldun inşallah canım benim , bence mutlaka iki gün sonra takip kanı ver hayırlısı ile yükselir inşallah sağlıkla gelsin büyüsün miniğimiiiz 🥰🥰
Deletedmom_787 meri3407 çok teşekkür ederim canım 💕 doktor perşembe gel bakalım yükseldiyse bie daha bakmaya gerek yok dedi
Deletedmom_787 meri3407 inşallah artar benimde ama içim niyeyse rahat aksilik olacağını düşünmüyorum 🥺💕
Deletedmom_787 visnelicheescake ayy evet 3+6 günlük teyzesi 🥺🙏🏻💕🌸🌸 perşembe tekrar kan vereceğim yükselmiş mi diye ama bugün idrarla test yaptım test koyulaşmıştı inşallah artar içim rahat ama sıkıntı çıkmaz inşallah