babymom2026 newbells bende bebetime ile öğrendim hamileliğimi bende sen gibi yalancı zannettim hemen kaset yaptım kasettede çıkınca hemen kan vermiştim hayırlı olsun kan ver hemen
ilkiminannesi newbells merhaba aynı markayla bende test yaptım bakar mısın profil de 🫠sevinmeli miyim bu markayla arada kaldım açıkçası
Minikcivciviimm newbells ayyy baya net çizgiii hayırlı olsuuuuun ♥️♥️ dedim sana bak belirtisizde oluyooor benimde hic belirtim yoktuuu
minaa_2356 newbells adet gecikmesinin 6. Gününde çok güzel çıkmış hayırlısı olsun öncesinde test yaptıniz mı peki onlar nasıl çıktı ilk test mi bu
newbells Cimcime30 Evet bana da yalancı olamaz gibi geldi birde saniyesinde çıktı. Teşekkür ederim 🙏🏻
newbells Minikcivciviimm çok teşekkür ederim ☺️ 🌸🌸 evet çok şaşırdım böyle beklemiyordum adet olacak gibiydim hep ki hala öyleyim 😅😅
newbells minaa_2356 teşekkür ediyorum 😊 öncesinde değil de bir gün sonra duratest erken gebelik yaptım yine aynı netlikte çıktı. Artimet kaset yaptım çok net olmasa da çift çizgi oda. Yarın kan vereceğim 🙏🏻