ilkiminannesi normalde nasıl giyiniyorsam öyle giyinmiştim ama eşofman gibi rahat giyinirsen daha iyi olur zaten eşin ya da kim olacaksa yardım alırsın transferden sonra giyinirken. Transfere idrara sıkışık giriyorsun tavsiyem çok sıkışık olma çıkınca dayanmak güç oluyor. En az yarım saat hastanede yastıksız uzan. Sonrasında giyin tuvalete git. Arabanın ön koltuğunda oturmuştum ben yani saatlik mesafe değildi ama yarım saati bulmuştu. Eve gelince de pijama giyip yatağıma yatmıştım ilk gün tuvalet dışında çok kalkmadım. Ama ikinci günden itibaren evde yalnız olduğum için mecburen kalktım sonraki günlerde de normale dönmüştüm ki zaten doktorlar ilk günü önemsiyorlar. Benim ikinci transferimde tuttu çok şükür 33. Haftaya girmemize 2 gün kaldı. Benim sana tavsiyem transferden sonra transfer olduğunu unut stres yapmayın dediler ilk gün eşimle tartıştık sonraki günlerde tartıştık yanımda olmayan yakın çevrem oldu ama boş verdim. Herşey olacağına varıyor ilk transferde o kadar dikkat edipte tutmayınca üzülüp ağlamıştım. İkincide dikkat etmedim Allah’a bıraktım 335’le öğrendim. En büyük tavsiyem bu ilk gün dikkat et sonra kendini yormadan günlük rutinlerine dön. Hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 🤍