Nurozi Kızlarrr 21 haftalık oğluma hamileyim. Tatlıyı hamile değilken de sevmezdim pek ama şimdi hiç yiyesim gelmiyo baklava falan görsem midem bulanıyo. Gün içinde ne yersem yiyeyim yatmadan önce mutlaka peynir domates ekmek, zeytin peynir ekmek yemeden uyuyamıyorum canım aşırı istiyor benim gibi olan var mı normal mi bu 😂
Bbgg Nurozi 18 haftalığız biz de oğluş bekliyoruz Allah nasip ederse 🤲🏻🥰 ben peynirden inanılmaz tiksindim sofraya bile koyasım gelmiyor o derece , ama yatmadan önce ekmeğe kahvaltılık sos sürüp yiyorum içimi bastırıyor yoksa açlıktan uyuyamıyorum
ipekmom_ Nurozi kız benimde canım aşırı çiğköfte çekti uyumadan, bi niyetlendim sipariş vereyim diye sonra vazgeçtim uyudum , şimdi açlıkla mücadele ediyorum 😂 gece yemekleri niye bu kadar güzel oluyor yaaa, kızımın eti pufu vardı onu yedim ama kesmedi 😂
Nurozi Bbgg bende uyuyamadım kalkıp yiyeceğim 😂 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Bende bu bebişimde etten ve haşlanmış yumurtadan tiksindim 🫣
Bbgg Nurozi aminnn hepimize inşallah 🤲🏻😌 ay yumurta.. korkulu rüyam ya eşim kendisi yapıyor yazık o yerken bile midem kalkıyor çok fena .. yiyebildiğimiz şeyleri yiyelim napalımm şifa olsun bebişlere inşallah ❣️