Busradoga Arkadaslar 34 haftalığım bazıgünler çok fazla mide yanması oluyor resmen ağzıma acı su geliyor midemden boğazıma kadar yakıyor ve geğirme isteği oluyor aynı durumda olan var mı
Kmsleyll Busradoga bendede durum aynı süt içiyorum biraz kesiyor ama tekrar başlıyor özellikle su 2 3 haftadır çok faLa
zeusaden Busradoga gaviscon kullaniyorum ben doktor vermisti 36. Haftadayim. Doktoruna danis istersen canim baya rahatlatiyor. Yoksa hep bogazima kadar yaniyodum ozellikle yatar pozisyona gectigimde
Dogproff Busradoga geçen haftaya kadar aynı durumdaydım Rennie içiyordum günde 7 kez ama fayda görmüyordum en son doktora anlatınca sabah aç karnına alınacak prontal tablet verdi hayatım kurtuldu . Bi doktorunuza bunu danışın
Busradoga Kmsleyll her gün olmuyor ama bende anlamadım mesela bugün dışardan yemek yedim oda etkiliyor sanırım baharatlı vs yendiğinde daha çok yapıyır gibi 😭
Busradoga zeusaden evet yarın kontrolüm var söyleyeceğim en azından rahatsız ettiği günler kullanırım ilacı
S-nur1 Ay kızlar ben uzun zamandır çok rahatım doktorum panto dşye bir hap başladı dünya varmış dedim 😂çok şükür hiç mide sorunum yok herseyi yiyorum 34.haftama giricem isterseniz danışın doktora