nnur20 henüz cok cok yeni hamileyim 3.4 haftalık falan 5 gündür yerleşme kanamam geldikten sonra kabızlığım başladı dulcolax diye bi ilaç verdi doktorum bunu kullanan var mı , sürekli kullansam bi olumsuzluk olurmu
HavvaM0806_ nnur20 dupalac mi ben demir ilacına başlayınca kabızlık başladı günde bazen 1 bazen 2 kere içiyorum ama akşamdan suya kuru erik ve kuru kayısı koyup sabah içiyorum onunda faydası oldu ilaç daha nadir iciyorum
Cat98 nnur20 kabızlık ilacı bende bulantı yaptığı için kullanamamıştım ama erik suyu ve nar suyu tuvalete çıkarıyordu deneyebilirsin shell marketlerde sıkma nar suyu falan oluyor ya ondan
mahpery nnur20 kesinlikle magnezyum kullanın doktorunuza danışın öncelikle. Ben 11 haftalıgım bu konuda cok sıkayetım oldu tum musil ilaçlarınıda kullandım asla faydasını görmedim. Sabah aksam magnezyum baslattı doktorum faydasını gordum ıns sızde gorursunuz
nnur20 esrashnn01 doktoruma sormadan zaten bi adım atmam bu süreçte ama genede bu ilacı kullananlar varsa deneyimlerini merak ettim
esrashnn01 nnur20 şu an bende de kılcal çatlama başladı henüz 8 haftalığız doktorum kuru kayısıyı ılık suyla tüketmemi tavsiye etti eğer hala devam ederse bir reçete yazdı o ilacı almamı söyledi kullandığın ilaçla birlikte kuru kayısı da yiyebilirsin günde 3-4 tane tüket dedi doktorum
nnur20 Cat98 sizin ilk haftalardamıydı ya benim daha cok yeni 3 haftalık falan bu kadar erken kabızlık nasıl basladı anlamadım
Cat98 nnur20 benim de ilk 3 ay kabızlığım hep devam etti maalesef 3-6 ay arasında biraz rahatladım ama yine de asla hamur işi yememen gerekiyor acile bile gittiğimi biliyorum çatlayıp ölcem sanmıştım doktor hamur işi yediğimi duyunca kızmıştı. Vücut değişik bir şeyle karşılaşıyor organların yeri değişiyor son 3 ay da da kabızlık yaşayacakmışız sanırım ben şimdi son 3e giriyorum buzluğuma erik suyu stokladım yani Allah kolaylık versin.
Nursemom90 Her gece düzenli kefir içtim aktiva yedim düzeldi çok ilaç yanlısı değildim alışkanlık yapıyor çünkü. Kefiri deneyin faydasını göreceksiniz inşallah
tugcelice07 nnur20 benim de kbızlığım var 6+4 deyiz doktor ilaç kullanmamamı bebeği etkileyebileceğini söyledi kayısı ılık suyla destekliyorum
mahpery nnur20 gerektiğinde dr başlatıyor gebelikten kaynaklı ama siz danışmadan almayın tabi kabızlık için kullanabilirmiym diyin ona göre magnezyum yazar size. Birde günde iki kez kullanabılırmıyım diye sorun benım doktorum kabızlıktan kaynaklı gunde ıkı kez kullandırıyor. Daha hamileliğin başındasınız inanıyorum faydasını gorursunuz 🤍
iremcansu35 Doktoruna danışmanda fayda var bana duphalac şurup vermişti 2 gün kullandım sonra düzene girdi