İmkan dahilinde kesinlikle özel hastane. 33+5’de ağrı şikayetiyle devlet hastanesine gittim. Yakın olduğu için. İçeriği girdim andan itibaren eşim ile ayrıldık çünkü kadın doğum aciline almadılar. Hatta hastanenin yemekhanesinde çalışan teyzemi bile almadılar yanıma. Muayene sonucunda 3 cm açılmam olduğu söylendi hemen yatış yapalım dediler. Eşimi sordum yine gelemez dediler. Ziyaret saatlerinde gelebilirmiş. Hiç beklemediğim bi anda çok erken bir haftada doğumum başlamış ama yanıma kimseyi almıyolar. O psikolojiyle tek başına baş etmek gerekiyor. Ben özel hastane takipli olduğum için hemen imza verip ayrıldım. Ertesi gün doğum devam ettiği için acil sezaryene alındım ve bebişim 4 gün yoğun bakımda kaldı. Özel hastanede olduğum için bebişimden üç saatte bir haber alabildim hatta babasına bile gösterdiler. Devlette olsam hem doğumda ve sonrasında hastanede kaldığım 3 gün eşim yanımda olmayacaktı hem küvezde kalınan süre boyunca bebeğimle iletişimim min olucaktı. Her türlü aksilik vs göz önüne alınınca özel hastane rahatlığı kesinlikle başka. Doktorların ilgisi bilgi vermesi hemşirelerin ilgilenmesi çok daha kibar ve insancıl oluyo bence.