Cgdmduru77 Defneninannesi mide yanması bel ağırısı kasık ağrısı uyuyamamak son haftalarımızda geçsede kavuşsak bebeklerimize inşallah 🤗
Zehra Uykusuz geceler belden kasıklara vuran sancılar eğilip oturmada çok zorluk çkyrm ya bide dogum pozisyonu almş her dakika tuvalet sorunumuz vr mide yanması bide 😏😏😕
BusRAmazan kasik bel aqrilari qece uykusuzluqu sık sık idrara çıkma en çok da mide yanmasi olmasa iyide maalesef yapacak birşey yok inş saq salim olsunlarda qunlerde qecmek bilmiyo
Sinemeliz Sadecee mide yanması beni cok zorluyor😞gerci yarin 36 oluyoruz bakalım sag saglım doguralımda kızlar🙏🏽❤
CanSuu Defneninannesi benim arada bi oluyo mide yanmam onada çözüm olarak sakız çiğniyorum rahatlatıyo beni süt içemiyorum çünkü doktorum mide yanması için bebek saçlandığı için oluyo demişti şurup vermişti
Zehra Defneninannesi Bnde onu çok duydum denedim bi kaç defa faydasını görmedm gavıscon diye bi ilaç vr onu içiyrm bide elma yiyrm azda olsa faydasını görüryrm
Defneninannesi Zehra CanSuu gaviskon zararli değilmi doktor mu önerdi evet sakız iyi geliyormuş birde yemek aralarında çok fazla sıvı tüketmemek gerekiyormuş
CanSuu Defneninannesi rennie duo diye bi şurup yazmıştı canım bir şişe kullandım sadece iyi gelmişti oda bidaha almadım zaten
Zehra Defneninannesi yok cnm bn kullanıyrm bi zararinı görmedm doktor söledi ama tabi her hamile kullanır diye bişi sölemedi böle şeylerde doktorunuza sormadan ilaç kullanmyn