Nehirgibi Kızlar cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak inşallah. Heyecanla kıyafet bakıyorum ama erkek çocuğuna alışkınım kız bebek kıyafetleri seçemedim. Siz neler aldınız fotoğraf ya da link paylaşırsanız bana ve diğer arkadaslara da fikir olur🩷
Meyra19 Nehirgibi trendyolda Linda Harris diye bir magaza var çok tatlı şeyler aldım başta korktum ama ikn defa aliaveris yaptığım için aldığım ürünler çok tatlı geldi LCW dan aldım çok güzel ve kaliteli birde yerel mağazalardan aldım ve ek mağazalarından görerek almak açısından erkek bebekden sonra bende zorlandim açıkçası ama çok tatlı şeyler aldım . hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla güzellikler içinde dogsun
Nehirgibi Meyra19 hemen bakayım canım teşekkür ederim. İnstagramda karşıma çıkan hesaplar var ama çekiniyor insan görerek almak daha iyi. Ama oradaki modelleri de e bebek lcw gibi yerlerde göremedim
Meyra19 Nehirgibi LCW dan indirim kodu da kazanırsanız daha uyguna alırsınız açıkçası ilk üç ay bebeğin rahatlığı daha önemli ben Instagram hesaplarina çok güvenemiyorum o sebepten tercih etmedim
Nehirgibi Meyra19 zaten oğlumda da aynısı oldu internetten güvenemeyip hep mağazadan kumaşlarına bakarak aldım. İnternetten alıyorsam da lcw genelde. Belli bir standartı oluyor en azından. Şimdi biraz süslü alayım dedim bakalım bi çıkıp gezmek lazım. 😍😍😍