kevsssi 2026 Mart Anneleri napıyorsunuz nasılsınız keyifler nasıl. Ben çok duygusal ve stresliyim… alışverişe başladınız mııı?? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz 💙
betulmommy kevsssi emzik ve iki parça kıyafet aldım 14+3 deyim maşallah gebelik güzel gidiyor hatta hiç belirti olmadığı icin bazen kafayı yiyorum🥹
_zynpce kevsssi benim de mart sonunda olacak inşallah doğumun. 2.gebeliğim olduğu için acele etmiyorum şuan. Aralık gibi almaya başlarım inşallah
kocamaduru kevsssi 3. Olunca gelen bi rahatlık var 😂 cinsiyeti merakla kesinleşmesini bekliyorum erkekse abilerinin küçülenleri var biraz ama yinede alınacaklar var tabi alırım yavaş yavaş acelesi yok kız ise tutmayın ama beni 😂
kevsssi eskus bende küçük küçük zıbın felan aldım 2-3 parça hoşuma giden şeylerden. Tam böyle kasım aralık da başlayım diyorum siz ne zaman düşünüyorsunuz
kevsssi betulmommy ay maşallah hep böyle devam etsin inşallah. Ben 17. Hafta hala yumurtadan iğreniyorum sabah bazenleri midem bulanıyor. İştahım yok ve sürekli stresliyim ağlıyorum ; bu da sanırım sigara kullanıyordum. Bir anda bıraktım öğrenince ondan oldu :(
ebade _zynpce ikinci gebelik böyle oluyor sanırım bende birsey almadım henüz hatta cinsiyetini bile bu hafta öğreneceğim 🫣
_zynpce ebade aynen öyle ilkinde biraz tecrübesizdim herşeyi almak istiyordum ama şimdi işimize yarayacak bebeğimi de beni rahat ettirecek şeyler almak istiyorum
pfa Benimde 16 haftalık tahmini doğum 18 Mart gözüküyor ve aşırı derecede mide bulantım var geçmiyor Prilam ı bıraktırdılar prizin e başladım biraz hafifledi özele gitmiştim %80 kız dedi Salı devlete gideceğim bakalım onlar ne söyleyecek