Elzem123 23hatice23 canım 24 hafta olacam halen devam ediyor benim sıkıntım. Çoğu zaman nefes almakta zorlanıyorum iç kısımlarda hafif kanamalar oluyor çok hassaslaşmış. Bende bir an önce düzelsin istiyorum.
kirr 23hatice23 aynen öyle valla zor oluyor canım rabbim yardımcımız olsun bir de doktorum bana sirkeli tuzlu su yapabilirsin demişti aklında bulunsun belki işe yarar
Esraa70 23hatice23 Ben uyuyacağım zaman takıyorum herhangi bir rahatsızlık da vermiyor burun tıkanıklığım olsa bile bana yansımıyor bence deneyin çok işinizi görecek 🫶🏻
kubos-123 23hatice23 bir soğanı ikiye bölüp üstüne dört beş tane karanfil saplayin yatmadan önce komidin varsa yatağınızın yanında üstüne koyun, öyle uyuyun çok rahatlatıyor ben öyle rahatladım hatta gün içinde de yaptım .
23hatice23 kubos-123 evet bunu çocuklara yapıyodum ama hamilelikte onun kokusuna dayanabilir miyim ama nefes alamıyom ki kokuyu alayım denemeliyim sağol
23hatice23 Busraaaakkk doğru valla baş ağrımda var düzgün nefes alamadığımdan parol bile içemiyom bişey olur diye bebeğe
kubos-123 23hatice23 aynen kokusunu alamıyorsunuz ben çok rahat uyudum sabaha kadar acilmisti burnum hatta gündüz yine kapandı yine yaptım çok şükür iki günde açıldı tamamen
Busraaaakkk 23hatice23 ben de parol bile içmemeye çalışıyorum canım, 12.haftadan sonra demir ilacına başladım ben o baş ağrılarıma da çok iyi geldi allahtan
muhterem07 23hatice23 çözüm bulursan haberim olsun ayno haftadayız öğrendiğimden beri war ara ara yokluyp ve yaşam kalitemi çok düşürüyor gece sıfır uyku
Anonim-C Aynı durumdayım 11.haftadayım nasatol refill burun temizleyici solisyon verdi doktorum içeriği temiz doğal tuzlu su kullanabilirsiniz rahatlıkla
Anonim-C •İçinde sadece doğal tuz, karbonat ve xylitol var. •İlaç değil •Emilimi yok → Yani kana geçmez, bebeğe ulaşmaz. •Bu yüzden hamilelikte ve emzirme döneminde güvenle kullanılabilir. İçeriği bu şekilde.
meliiissss 23hatice23 Canım merhaba doktoruma sordum bugün Dr.Thomson Okyanosea fresh yazan aloe veralı hipertonik deniz suyunu önerdi için rahat bir şekilde kullanabilirsin içeriğide temiz araştırabilirsin ama aloe veralı olmasına dikkat et, gece yatmadan 2 saat önce kullanabilirsin dedi sanada haber vereyim dedim 🙏🏻🌸