Cakalllsebahat-0 Kızlar 36+0 kasık agrılarım çok siddetli agrıyor inanılmaz hem de ama bebek de aşırı hareketlı hiç durmuyor nedır sızce bu deneyımlı anneler bebek dogmadan once hareketlerı nasıldı hastaneye gıdecegım yoksa
Yasanur Cakalllsebahat-0 bende az önce bunu farklı bir postta sordum ben 40+3 oldum bugün aşırı hareketli bebeğim son zamanlarda yerinin darlığından sadece otarafa bu tarafa dönüyordu ama bugün karnımın içinde horon tepiyo sanki maşallah baya enerjik ve benimde belden hafif hafif ağrılı kasılmalarım oluyor acaba doğum belirtisi mi diye düşünüyorum 🤭
Glnrgz Cakalllsebahat-0 34+6 yım ben de ara ara şiddetli adet sancısı gibi ağrı vuruyor. Biraz da havaların soğumasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kalın giyinmeye ve çorapsız durmamaya çalışıyorum. Yarın kontrolüm var ben de soracağım doktora normal mi diye
Miniginannesiiii1111 Cakalllsebahat-0 ilk oğlumda bendede o haftada olmuş 36+4 te doktor normal artık demişti 38+2 de dogurmustum oğlumu
Cakalllsebahat-0 Yasanur canım benim hadi çok erken ama senin dogum sancısı da olabilir herrr an olabilir sen bence bekleme hastaneye git agrın varsa bebek hareketi hakkında bılgı buldun mu dogum oncesı hareketı nasılmış
Yasanur Cakalllsebahat-0 yok malesef bulamadim 😏 bu arada tabiki yarın doktorun zaten muayne eder ve gerekeni en iyi onlar bilir ama inanirmisin 32. Haftadan beri erken doğum riskim vardı hep kasık ağrısı adet olcakmis gibi bel ağrıları kasılmalar her nstde sancı cikiyo alttan muayne ediliyorum açılma yok derken bak 40+3 oldum şimdide bizim Paşazade nazlaniuor korkma yani zaten 36 olmuşsun Allah’ın izniyle şuan doğsa bile bebeğin gayet sağlıklı dünyaya gelir 🥰
Cakalllsebahat-0 Glnrgz aa benım de yarın kontrol muhteme Normal der üşütme de aynı zamanda. İnsan korkuyor ya erken dıgacak dıye