mommymon Kızlar bu civarlara yakınım ailemde Balıkesir’de gidebilirim.. memnun kaldığınız doktor varmı takipli.olarak gitmek istiyorum henüz 6 haftalk olduk kalp atışı vs yok
aytenkhrmn mommymon özel nev balıkesir var doktoları iyi gün içinde de bi sorunun olursa yazınca falan ilgileniyorlar takip ediyolar ben 6. haftada duymustum kalp atışını
tugba1x mommymon merhaba ben de aliağada yaşıyorum ve çiğlide can hastanesine gidiyorum mehmet bal doktorumuz, harika bir doktor gerçekten sonsuz tavsiye ederim🙏🏻
iyc mommymon ben bergamada oturuyorum şimdilik Devlet Hastanesine gidiyorum ama Çiğli Can Hastanesinde Mehmet Bal isimli doktoru çok önerdiler ayın 15inde ona gidicem
aytenkhrmn mommymon serkan sarıkaya var ona gidiyorum ben memnunum baya ilgileniyor takip falan ediyor
iyc tugba1x henüz kendisiyle tanışmasam da içim çok rahat 🤗🌸 peki tamamlayıcı sağlık sigortanız var mı
[silindi] mommymon canım ben Balıkesir de oturuyorum Balıkesir de Orkun Çetin ve Mine İslimye Taşkın ikisini de tavsiye edebilirim alanlarında çok iyiler
mommymon [silindi] mineye nasıl randevu alacağız ya onu bende duydum herkese bakıyor mu riskli gebelik mi takip ediyor
[silindi] mommymon canım instagram hesabına girdiğinde bir telefon numarası yazıyor oraya mesaj atıp randevu alıyorsun diye biliyorum. Herkese bakıyor sanırım ama tam emin değilim yanlış yönlendirmek istemem
iyc tugba1x benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var ama bazı tarama testleri için ek ücret alınıyormuş bu doğru mu
tugba1x iyc benden hiç alınmadı, sadece 50 tl ödüyoruz devlet katkı payı o kadar☺️ ikili taramam ve kan tahlillerimi hep orda yapıldı, dediğim gibi ödemedik hiç. pazartesi günü de şeker yüklemem var ama ücret çıkar mı bilmiyorum🤷🏻♀️