Annekuzusu123 Fatnur38 ben de tam tersi genel istemiyorum anestezi genel yapalım diyor ben spinal istiyorum diycem
Annekuzusu123 Fatnur38 bende çok stresim kuzum zorluğundan değil de işte stres basıyor insanı biraz spinal daha kolay bana göre ben genel asla istemiyorum
Fatnur38 Annekuzusu123 ben iğneden felanda korkmuyorum Canm da neblm nefesm kesilir midem bulanır felan korku işte banada genel daha kolay tabiki uyuyup uyancam da işte rabbim kolaylıkla sağlıkla hayırla kucagmiza almak nasip etsin inşallah ya güzel haberler ile gelelm buraya
Annekuzusu123 Fatnur38 yok nefesin kesilmez kuzum zaten heran müdahale ediyolar emin ol ben onlardan korkmuyorum da stres var
Fatnur38 Annekuzusu123 ay ondna korkmuyosan keyfini çıkar Canm ya sen spinal dersen spinal yaparlar zaten bence son karar anneye bağlı cnki
Annekuzusu123 Fatnur38 ben yok korku şükür Allaha ilkim de spinal anestezi salak gibi genel işaretlemiş
Fatnur38 Annekuzusu123 güzellik ve kolaylıkla girip cikicaz Allah’ın izni ile bebislerimizle sağlıkla Canm hastanede bekliyorum ben oda felan giriş işlemleri olcak sen nabyosn smdi
kubrasiye Ofinisss Amin inşallah bugün tüm doğum girecek anneler inşallah sağ salim bebişlerini alırlar
Ofinisss Baklavaseverim Doğurdummmm. Sezaryenim spiraldi, kolay geçti sonrası çok zordu. İnfluenza ve felç beni çok zorladı. Bugün daha iyiyim. Bebeğim de çok şükür iyi, Aşlah en güzel en kolaylarından herkese nasip etsin 🫶🏻
Fffyza23 Benim konumda sürekli beni sorup ilgilenmiştiniz şimdi sizin konunuza denk geldim umarım doğumunuz sorunsuz ve çok güzel geçmiştir. Kısa sürede de toparlarsınız. Bebişinizi gördünüz mü hayırlı olsun öncelikle nasıl oldunuz ☺️
Ofinisss Fffyza23 Feyza hanım hoşgeldinizzz. Biz çok şükür iyiyiz biraz ağrılarım diğer hastalara oranla çok, ama iyiyiz şükür.. Siz nasıl oldunuz? Moraller nasıl, bebeğiniz ne durumda?
Fatnur38 Yazmelegi_ şükür güzeldi ya biraz kanama fazla oldu onuda kontrol altına aldirlar bakalm daha kalakmadm ayağa
Yazmelegi_ Fatnur38 spinal mi oldunuz? Karna bastırma ve kum torbası koydular mi Bende orda ilk doğumu genel yapmıştım da ikincide kararsızım Sağlıkla büyütün inşallah ❤️
Yazmelegi_ Fatnur38 teşekkür ederim ❤️ benimde şubat sonu gözüküyor sezeryan olcam da ilkinde genel olduğum için ameliyathanede basılmış odada basilma ve kum torbası işlemi yapmamışlardi ondan merak etmiştim