1aleynax Kızlar yarın randevum var enfeksiyon için gidicem 11 50 de ama aç karna mı tok karna mı gitmek gerekiyor saat de geç bişey yemesem bebeğe bişey olur mu başka randevu bulamadım mecbur buna aldım enfeksiyon için kan alır mı acaba değerlere bakmak için bence alır
Ipek0z 1aleynax evet canım kan alınır, sen her ihtimale karşı aç git, bebeğin için de endişelenme birkaç saat açlıktan bir şey olmaz o her türlü senden çeker vitaminleri mineralleri biliyorsun ki🙈 kan verdikten sonra kahvaltı yaparsın nasıl olsa 🌸
cansudenizz 1aleynax enfeksiyondan supheleniyorsa en fazla kandan CRP bakar onun icin de aç olmaniza gerek yok
cansudenizz 1aleynax ha ama içim rahat etmez aç gitmek istiyorum diyorsaniz da bebege birsey olmaz 1 günde neticede vücuttaki depolar da ona gidiyor
Elif3419 1aleynax gece yatmadan güzel doyurun karnınızı 12’den önce mesela sabahta birkaç saatten birşey olmaz garanti olsun aç karnına gidin bence sonuçlarınız doğru çıksn
Laviniiaa 1aleynax Cumartesi enfeksiyon için kan verdim toktum sorun olmuyor. Kan verirken vitamin değerleri için aç olmanız gerek o yüzden kahvaltı yapıp gidebilirsiniz