SuEr_Tu1512 Hnddmr Ben dün gece sipariş ettim. Fiyatı çok uygundu, ama yeter mi bilmiyorum çok küçük gibi de geldi bana, gelince görücez bakalım. Trendyoldan nazalya kullanıcısının
Mcan Hnddmr ben nimo aldım çok memnunum asla su damlacigi birakmiyor içinde su biterse kapanıyor 360 derece ayarlanabiliyor buhar çıkışı ne yöne istersen cevirebilirisn.buhar yoğunluğu da ayarlanıyor filtresi de var yağ damlatıp kullanabilirisn
akincagla Geçen bende sordum aynısını hiç cevap veren olmadı 😂 trendyoldan bakıyorum yorumları iyi olm birşeyi alacağım 🥰
Hnddmr akincagla evettt ben wewell baktım fakat aynı özellikde başka bi marka daha var daha uyguna emin olamadım
akincagla Hnddmr hayatımda hiç hava nemlendirici kullanmadığım için hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum açıkçası yorumlara güvenerek alıcam 😂
Mcan Hnddmr bilemiyirum ona hiç bakmadım ben mecburen medikalden aldım kargo beklemek istemedim.alirkende pahalı geldi biraz ama dediğim gibi memnunum ama daha uygun fiyata aynı özellige sahip olan varsa tercih edilebilir tabi