izelaren penbe_karisi aşkım e bebekten aldım o tulumu kalınlığı falan çok iyi orda tek beğenip aldığım şey bu oldu zaten bulabilirsem atim linklerini diğer zıbınların hepsi hm de var zaten 3 al 2 öde vardı hatta .
izelaren penbe_karisi amiin amiin hepimiz tüm anneler sağlıkla alalım inşallah kucağımıza Rabbim isteyen herkesede nasip etsin tüylerim diken diken oldu böyle sıra sıra dizip bakınca benimde 🥹🥹🥹♥️
penbe_karisi izelaren 😍🥰💋💋💋 amin aynen ya ben de iki üç parça aldım gidip gelip onlara bakıyorum çok mutlu oluyorum bakınca çok değişik bir duygu 🥹🥹🥹
izelaren penbe_karisi sen neler aldın atsana bakalım 🥰ben hepsini mağazadan aldım e bebek online baktım ama senin için bulamadım tulumun linkini etiketi atiyorum ordan kodundan belki bulursun
penbe_karisi izelaren su alttaki tulumlarinda etiketini atarmisim yaaa çizgili varya antrasit onun 😍😍
izelaren penbe_karisi oyyy çok tatlılar sağlıkla giysin hepsini inşallah🥰🥰🥰🥰ağız mendili bile almışsın kız maşallah . Bende aventin o emziğini beğendim baya daha almadım ama çok güzeller birde gece parlayanlar vardı😍
izelaren penbe_karisi ben bir tane örmüştüm battaniye puffy yünden bir tane daha örücem. Bir kaç tanede müslin falan alırım diyorum senin attığın çok ideal duruyor kış bebesi için bence
penbe_karisi izelaren 🤣evet çok hoşuma gitti ve yeri çok güzel pamuk amin aminn inşallah ya bu sade ya çok hoşuma gitti bu
penbe_karisi izelaren evet onun kremini de alacağım zaten ilk çocugumdan kalan unisex battineyelr varr
izelaren penbe_karisi direk çizgili ayaksız tulum diye aratmayı dene canım bi mağazada rahatlıkla bulursun
izelaren penbe_karisi direk çizgili ayaksız tulum diye aratmayı dene canım bi mağazada rahatlıkla bulursun
izelaren penbe_karisi ne sorcam sana bugün sabahtan beri sağ ve sol kasığıma ara ara çekilme gibi bıçak saplanması gibi ağrı giriyor sızı gibi azaldı ama geçmedi endişenmeli miyim ya çok kafama taktım