Ozlemismaili Hemen hemen 1.5 aylik hamileyim ve son bi haftadir midem surekli bulanti halinde kusabilen bi insanda degilim ne yapmaliyim sirf bebegim icin yiyorum zorla biseyler yoksa hic yemem surekli bulantilyim😔
aysecam Ozlemismaili Ah ne zor zamanlarrr Rabbim yardımcın olsun canım doktor ilaç verdi kar etmedi bana ben limon yiyordum tam gecirmesede iyi geliyor hala yiyorum ama yinede oluyor 😏
Gulsen1989 Ozlemismaili benim de midem çok bulanıyordu kusamiyorum bende. O yüzden bastirsin diye birşeyler yiyodum. Beyaz leblebi yedim, çekirdek yedim, çubuk kraker yedim, tuzlu yer fıstığı yedim
Yalinn8 Ozlemismaili baslarda cok kustum inan önerebilecegim bise yok malesef ama kendini surekli yemek icin zorlama diyebilirim sadece az az ve faydali seyler ye, dilerim en kisa surede gecerr
Ozlemismaili aysecam aynen oyle canim.bende dun oyle yaptim limon yedim de o da o anlik duzeltiyo ya :( surekli ayni bulanti insallah rabbim.hamileligimizi kolaylastirsin arkadasim benimle ayni hamile serumlarla ayakta :( gene sukrediyorum halime valla ama insallah kolaylasir gebeligimiz birazcik ya valla