Ayseguls_baby Deletedmom_290 ay Beylikdüzü devleti hiç sevmiyorum tedavi dönemimde doktorum smear testi istemişti bende annemdeyken hazır smear aldırayım diye o hastaneye gittim pozitif dediler çok korkuttular bizi. Jinekoloji onkolojiden randevu alın hemen yeşil alan açıyorum kanser olabilir dediler. Özel medipole gittim negatif çıktı hpv de aldırdım. Meğerse enfeksiyon varmış.
Baahaar Deletedmom_290 cansel tanrıkulu ben gidiyordum çok iyi bir doktor. Malesef benim bebeğimin 34. Haftada kalbi durdu.
Deletedmom_290 Ayseguls_baby Ayseguls_baby yanı yorumlar da doktor hakkında olumlu yorumlar gördüm ıstegram sayfasındada bı çok doğuma gırmış ve bıraz bana sıcak kanlı geldı belkı doktor dan doktora alakalı Olabılır bı çok hastaneye Gıttım doktorlar ılgısızdı mesela oyuzden bu sefer oraya gıdıcem Sdce kontrol amaçlı doktora göre karar Verıcem zaten eğer ılgılı olur ıcıme sınerse devam edıcem zaten sectım doktorların yerıne hep asıstan denk geldı Bıde okdr ısınde başarılı doktorlara randevu aldımkı artık kısmet Bakıcam son cagre beylıkduzu Bakırköy kaldı
Deletedmom_290 Baahaar Allah yardımcın olsun çok üzüldüm çok ıyı doktor Dıye okudum yorumları çok sıcak kanlı geldı
Deletedmom_290 Baahaar doğum ıcın o hastane sızce ıyımısın o doktora randevu almak ıstıyorum hala karar veremddım
Baahaar Deletedmom_290 doktor iyi pişman olmazsınız,hastanede iyi gibi ama ben orda yapmadım özele gittim sezaryen oldum. Orda olanlar memnun,doğum için zaten kim nöbetçiyse o gün o giriyor doktorunun olması şans meselesi