Smye 39+3 te Cuma günü sunisancıya karar vermiştik doktorumla beraber sebebi bebişin iri olması ve haftasına göre 2 hafta önden gitmesiydi Cuma sabah tekrar çatı muayenem yapıldı ve benim oglus yine büyümüş ama inmemişti sonra tekrar karar birliği yaparak spinal sezeryana döndük 10 dk içinde hersey bitti mis kokulum kollarımdaydı merak ettikleriniz sonda çok az acı veriyor spinal çok kolay herseyi hissediyosun ama asla canın yanmıyor önerilerim asla asagı bakmayın biran önce çıktından sonra ayakları kıpırtdatmaya açılmaya bakın ben öyle yaptım 10 dk oğlumun yanındaydım😍 yürüme vakti geldiğinde nazlanmayın 😍sorulara acıgım😍😍😍 he bide sevgili saglık personeli arkadaşlarım asla saglıkcıyım biliyorum demeyin iş basa düşünce can baskaymıs😂😂
elfkbramtn Smye allah analı babalı büyütsün inşallaaaah Canım rabbim sağ Salim büyütmeyi nasip etsin sütün geldi mi hemen peki bebiş kaç kilo doğdu ultrason da bazen yanılma payı olabiliyor demişlerdi seninde öyle oldu mu ?
Smye Senin için zor kısmı neydi derseniz ebelerin sezeryan sonrası kanın atılması için karına basma olayı buna dayanamadım agrım kalmadı 2. Günümde sadece yatıp kalkmak zor 🙃
Smye elfkbramtn yok kuzum 75 gram oynar demişti doktorum ama oda oynamadı Doğumdan önce 37. Haftada göğüs masajına baslamıstım gelmeye başlamıştı geldi hemen çok şükür 🙏 ama çok uyuyor o yüzden emzirmek zor emincede 1 saat emiyor 🙄