Gebeliği öğrendikten sonra çeşitli dr deneyimlerim oldu ve en sonunda Emseydeki Hilal KARAHAN hocamla yolumuz kesişti ve iyi ki de öyle oldu. En basindan beri normal mudahalesiz dogum istedik ikimizde 38. Haftada catimin normale uygun olduğunuzda teyit ettik ama bizim oğlan bir türlü kanala giremedi 40+0 iken muayenede bebisin kafasına dokunabildi bi kac gun daha bekleyelim dedik ve artık 22 Eylül Pazartesi sabah yatış verildi oğluşum hala yukardaydi suni sanciya basladik 8 de öğlen 2 oldu acilmam daha 4cm olmuştu canim ebem Sema Nur Yıldız suya müdahale etti 4 e kadar baya sancim oldu son muayenede bebisin kafasında kanala girmeye calismasindan dolayi ödem oluşmaya başlamıştı ve mecburen ikimiz icinde saglikli olması için sezaryene döndük hemen ameliyata girdik .Ebemin tavsiyesi ile spinal sezaryen oldum iyi ki de öyle olmuş.Canim dr um ile şarkılarla ,türkülerle,selfilerle operasyona başladık . Beni çok güzel sakinlestirdi biraz odem oluşması beni tedirgin etmişti.16:35 de mucizeme kavuştum.İlk muayeneden sonra hemen koynuma koydular bambaşka bir hismis Allahim isteyen herkese nasip etsin.Ilk gün ağrım oldu ama herseye değerdi.Suan oğlumla evimizdeyiz bizden mutlusu yok.Umudunuzu kaybetmeyin canlarim hiç beklenmedik zamanda umut açar çiçekler 🥰🤲🩵