baharbahce27 Kızlar 23 haftalık hamile olanlar var mı acaba? İlk gebeliğim karşılıklı öğrenelim bilgileri😊
Elzem123 baharbahce27 bende 23+4’teyim şükürler olsun 3. gebeliğim çarşamba kontrolüm var Allah izin verirse 😊 yorulunca kasık ve sırt ağrısı yaşıyorum sanki artık nefesimde kesilmeye başladı :) 2 çocuk okula git gel onlarda etkiliyor.
Serileydii baharbahce27 23+4 bizimde ilk gebelik şu an sorun yok çok net şekilde de harektleri hissediyorum uzun zamandır
baharbahce27 AynurrBYK Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah. Zorlandığınız durumlar var mı acaba benim ilk hamileliğim
Kbrh Bizde 23+4teyiz geceleri sürekli uyanıyorum ve gaz mı kasılma mı anlayamadığım sürekli hareketlenme oluyor karnımda sizlerde nasıl 😊
baharbahce27 Kbrh benimde uyku problemim olmaya başladı ama sol göğüsümün altında yanma ve batma gibi bir his oluyor anlam veremedik doktor da bulamadı
baharbahce27 Elzem123 Allah kolaylık versin uyurken hangi tarafa doğru uyuyorsunuz acaba ben sol tarafa uyurken zorlanıyorum
byzdfn Bizde 23+2 haftalık olduk 💗 şiddetli olmamakla birlikte sağ yan ağrım oluyor arada sırada beni biraz korkuttu maalesef onun dışında herhangi bir problem yok
baharbahce27 byzdfn benimde 23+0 şuan, Allah nasip ederse bir kızım olacak 🌸 sol göğüsümün altında bazen bir ağrı oluyor onun dışında uyku problemi yaşıyorum sürekli gece uyanıyorum
AynurrBYK baharbahce27 aminnn inşalllah tüm annelerin🤲🏻biraz bebiş aşağıda ondan fazla ayak üstü duramıyorum karnımın altında gerilme oluyor aşağı doğru bi baskı hissediyorum olabldiğincr az az bişiler yapıp uzanıyorum sizin nasıl gidiyor
baharbahce27 baharbahce27 benimde ilk hamileliğim 😊 mide ağrısı ve baskısı konusunda zorlanıyorum açıkçası ve sol tarafa doğru uyuyorum, sık sık idrara çıkma oluyor
Elzem123 baharbahce27 Allah razı olsun canım. Ben aslında ne tarafta rahatsam o tarafa uyuyorum. Sol evet iyi uyumaya çalışıyorum ama sağ tarafta daha rahat ediyorum o yüzden sağa da çok yatıyorum arada sırt ağrımı dindirmek için sırt üstü uzanıyorum.
baharbahce27 Elzem123 bende sağ tarafta daha rahatım ama doktorlar solda ısrar ettiği için oraya yönelmeye çalışıyorum ama olmuyor bazen rahat edemiyorum
Ebru008 Bende 24 oldum geceleri uyuyamıyorum 2. Gebeliğim resmen ilkini unutmuşum bu kadar sık idrara uyanılır mı diyorum 😀
baharbahce27 AynurrBYK Allah yar ve yardımcınız olsun. Benimde mide ağrısı dışında iyi gibi hafif kramplar vs
baharbahce27 ikiprensesannesi___ Allah sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip eylesin inşallah hangi emziği tercih ettiniz? Damaklı mı yoksa yuvarlak olandan mı
baharbahce27 Serileydii sağlıcakla gelsinler inşallah dünyaya 🌸 bende 20. Haftamda hissetmeye başladım ama çok düzenli olmuyor genelde akşamları dinlenirken daha çok hissediyorum