rosemoon93 Merhaba kızlar şuan 5+4 gözüküyorum son adet tarihine göre kaçıncı haftadan sonra doktor kontrolüne gitmem gerekiyor kan da vermedim sadece evde yapılan testle yapıp çift çizgi gördüm yardımcı olurmusunuz teşekkürler 😊
betulmommy rosemoon93 hayırlı olsun🌺 7. Haftada genelde kalp atışı için çağırıyolar hem daha kesin oluyor🐣🥰
bingaling562 rosemoon93 ben 5+4 de kanamam olduğu için doktora gittiğimde keseyi de görmüş oldum normalde 6. Hafta gidecektim ilk kontrolüme. Bence 5-6.hafta ideal çok da geçe kalmamak gerektiğini düşünüyorum ben herhangi bir sıkıntı olduğunda erken tespit etmek önemli çünkü.
beyzzsenturkkk rosemoon93 ben çizgiyi görür görmez gittim 4+6 da kese gözüktü bebek görünmedi kücük diye sanırım su an 6 haftalığım 10 gün sonraya randevu aldım hem bebeği hem kalp atısını görmek için geçen hafta da beta vermiştim doktordan sonra 30 bin küsürlerde cıktı haftama göre yüksekti neden anlamadım
melisaemirhan rosemoon93 bence en azından bir kan vermelisin 4 haftalıkken keseyi görüp 6 haftalıkkende kalp atışını duymuştum doktora erkenden gidip bilgi sahibi olmakta fayda var😊
daisymom_99 rosemoon93 bence yarın gidip kan vermelisin değerlerine bakıp folikasit veriyor ben geç gittim bir değerim yüksekmiş beklesem eğer çok geç olacaktı en azında bir kan ver bakılsın
rosemoon93 Teşekkür ediyorum herkese en kısa sürede doktora gideceğim cuma günü test yapmıştım hafta sonuda geçsin diye düşünmüştüm çok teşekkür ediyorum 😊