Elifffcik67 Marayyy allah kimseyi aratmasın kuzum ama daha klomen ve çatlatma iğlineli ilk ayın sanırım olmasa bile yıkılma ilk ay gebe kalandan çok 2. Ve 3. ay gebe kalanı duydum eninde sonunda olacaktır umutlu ol ve allaha bırak 😉
Marayyy Elifffcik67 cpk umutluyum İnan bu sy yüzüm güler insalalh cok istiyorum insalalh bu ay banada nasip olur dua edin kuzum🙏
haticenur1 Marayyy canım çok erken yapmışsın bence iğnenin etkisi de olabilir o yüzden b3kle iki gün üç gün tekrar yaptir
Marayyy haticenur1 beklicem suan ama beklerken meraktan ölücem cok merak ediyorum bri yıldır bekliyorum insalalh bu sefer yüzüm güler
Beyzacpr Marayyy ben vurdurmustm benimde 5 cikmisti tabi yine adet donemini beklemek gerekiyo cunki catlatma ignesi hcg hormonunu etkiliyo ins vardir yinede 😊
Beyzacpr Marayyy 1 hafta sonra vermistim bende ama catlatma ignesi kullammani pek onermiyorum. Ben sadece klomen kullanarak hamile kaldim . Insallah vardir sizin
Gnt38 Marayyy doğru olabilir canım bende dayanamayıp 9. Gün yapmıştım 0.21 falan çıkmıştı senin değerin yüksek gibi 2 gün sonra tekrar ver bi kan yükselir inşallah
Marayyy Gnt38 aaaa öylemi çatlatma iğnesinden 9 gün mü verdin kan gebelik testi silik şekilde pozitif
[silindi] Marayyy adetimin geçmesini beklemiştim 4 gün geçtikten sonra evde test yaptım sonra kan verdim 300 falan çıkmıştı
Gnt38 Marayyy benim gebelik testimde tek çizgiydi iğnenin etkisi geçmiş olma ihtimali var inşallahta öyledir
2prenses_masal-oyku Marayyy ben ovitrelle kullanmıştım 7. Günde bile çıkmamıştı o kadar bence iğne etkisi falan değildir iğne olsada sanırım bu kadar yükseltmez bence takipte kalın inşallah vardır bende sonradan doğal yolla hamile kalan bir anne adayıyım ☺️
Marayyy 2prenses_masal-oyku aslında kişiden kişiyse değişiyor kiminlde hala oluyor etkisi kiminde geçiyor etkisi bende çelişkideyim varmı etkisi yokmu