28nisan dmrelif yok hep erkekte oluyormuş kız hiç hareket etmez der annem burda da bir kaç kişide öyle denk geldim bende :)
28nisan gurs demek ki eskilerin söylemleri hep.dogru babanem hep.soyluyor hafif titreme seğrime var mı hemen başlarsa erkek diye :)
gurs 28nisan evet evet kız gizler erkek belli eder kendinide derker hep ben çok şaşırmıştım o kadar erken cinsiyetin belli olmasına 14. Haftada sordum hatta değişirmi falan diye yok dedi zaten renkli ultrason gösterdi ben bile gördüm pipisini 🤭🤭
gurs 1kovakizi böyle bazen gaz hareketi gibi çok minik kıpraşmada hissediyorum ama gazdır diye düşünüyorum 🤔 inşallah bebiişdir 😂
28nisan gurs göstermese bile hareketleri belli ediyormus bende ilk haftalarda bir kaç kere hissettim ama bir daha olmadı ya da farketmiyorum bilemiyorum inşallah 14.haftamizda gideceğiz :)
kartanesi___ gurs benim kısa sürmüyor ya böyle 1 dakikaya yakın hissediyorum orası karıncalanıyor titriyor gibi içten
kartanesi___ 28nisan 14+0’da özelde %70-80 kız dedi doktor. 17+2’de de devlette %90 kız dedi doktor yani artık değişmez herhalde ama ben en başından beri hep erkek hissediyordum o yüzden detaylıyı bekliyorum 😂
28nisan kartanesi___ biz daha çok küçüğüz tahminde bulunan olmadı ama bende erkek hissediyorum bakalım nasip :)
kartanesi___ 28nisan bakalım bu cumartesi 19+3 olduğumuz gün özele doktoruma gideceğim yine artık ne derse öyle düşüneceğim çünkü iyi bir doktor ultrason aleti falan da iyi ve yani 19’unu aşmış bebekte de yanılma olmaz artık diye düşünüyorum 😂
28nisan kartanesi___ ay hadi İnşallah hemen öğrenirsin kuzum yanılma olmaz artık o kadar da değildir :) bende çok merak içerisindeyim 😌
28nisan kartanesi___ o konuda çok haklısın sana katılıyorum 😌 6 aydan sonra bile değişen duyuyorum ben benimde kardeşime 9 ay boyunca kız demişler ama erkek çıktı geldi 😂