Havin49_ Alyadnz33 annem pilav tavuk salata patates sulu yemek kırmızı etki 10 gündür kafam rahat annemdeyim o ne yapsa onu yiyoz
Meral_63 Havin49_ ben dün annemlerdeyim aynı yemek yaptı bugün eve geldim eşim de köyde ne yapcam kararsızım
Meral_63 Havin49_ bacım vala 26+4 haftalık hamileyim bi düşüğüm oldu bu ikinci gebeliğim sayılır hiç bir şey yapasim gelmiyor açım ama ☹️🫢 kız kardeşim de yok annemler de köye gitti evime geldim mecbur
Havin49_ Meral_63 bemde öyleyim cnm şuan 15+_6 10 günden fazla dır annemdeyim yemek yiyemiyorum diye getirdi bide bebeklerimde gelişim geriliği var sağolsun bi iki hafta daha buradayım. Evim uzak olduğu için eşim 1 ay kal dedi sağolsun inşallah evladını da kucağına sağlıla al inşallah
Meral_63 Havin49_ amin inşallah inşallah bacım sağ Salim kucagimza alırız inşallah benim de iki hafta geriden geliyor 26+4 diyom ama doktor 24 +4 dedi bilmiyorum artık kafama takmama ya çalışıyorum inşallah her şey yolundadır
zehracelikel1 Alyadnz33 kendime balık salata eşime dünden kalma mercimek çorbası türlü 😅 sancılarım var bu kadar oluyor
yourpariah karnıyarık, pilav, salata eşime💕 bi de benim canım cok çektiği icin yoğurtlu garnitürlü makarna salatası yapıcam alakasız😅😅