bilgemomy S-nur1 36 haftalık olduk , serklajlıyım bende dikiş alınsın diye bekliyorum rahat geçireyim son günleri , normel doğum gözüküyor suanlık gidişat ağırlaştık artık zor geçiyor 😬😬🥹
bilgemomy Karabulut-89 36 hafta olduk tık yok 😬😬 baş geliş ama pozisyon , rahat galiba benim kız bi hareketlenme vs yok
lydydbn Mrdilan_ bugün kontrolüm var bütün sorunları aktarıcam doktora bakalım ne dicek bende çok meraktayım normal mi değil mi nts çekilecek mi vs
lydydbn sevvallsanverr0 @Mrdilan_ canlarım ben gittim bugün sancılarımın yanımda bende ishal ve akıntıda vardı hepsinide söyledim normal olduğunu söyledi, normal doğuma hazırlık sancıları olduğunu söyledi nts çekildim ardından sancım çıkmadı şükür ki, endişeliydim ama gebelik okulunda zaten yalancı sancılardan bahsedilmişti yine de insan tedirgin oluyor bana bir doğum tarihi vs verilmedi diğer kontrolüm bile 38. haftamın ortasında hayırlısı bakalım
Mrdilan_ lydydbn bende dün gittim bi anda bir ağrı girdi yatakta uzanırken hiç bi şekilde yatamadım oturamadım ayakta da duramadım anlattıkları doğum sancısı gibiydi aynı felaket bi sancıydı ağrıdan kıvrandım geçmeyince eşimi aradım hastaneye gittik alttan muayene ettiler açıklık yok dedi nst de çekildi sancın da normal dedi ama ben ömrümde öyle bi ağrı görmemiştim dedim ki bugün kesin doğururum yok gelmedi suyum falan da
Mrdilan_ lydydbn girmemiş galiba canım ama gerçekten çok kötü bir ağrıydı ultrasonla bakarken düz uzanıyoruz ya o zaman ağladım resmen acıdan iyice kasıldı ama suyun falan da gelmemiş diye gönderdiler
Kadoliii Kızlar birşet sormak istiyorum , hastane çantanıza ek olarak havlu ve battaniye koydunuz mu ? Yani soğuk olur mu üşürmüyüz doğum sonrasında onun için battaniye soruyorum, havlu da bulunuyormu hiç bilmyiorum hastanede
Eres26 Merhaba Bu sabah tuvaletten çıktıktan sonra çamaşırıma bi miktar su geldi devami da gelecek diye korktum biraz 35+3 üz ama öyle büyük bi su gelmedi Bu haftalarda böyle birsey yaşayan var mı? Sızıntı mı diye korktum