Gnypyrz demirrleydi_ plesenta asagıda baya karışık bı durum o yüzden kanamalarım oluyor 1hafta önce 5gun hastanedeydım yatırıldım
demirrleydi_ Gnypyrz o zaman 34 en fazla geç 35.haftada alır zate dediğin gibi öyle planlamış doktor plasenta rahim ağzını mı kapatıyor
Laviniiaa S-nur1 Günümüz aynıııı benim de cumartesi kontrol var ama suyum azaldığı için ben her an doğurabilirim 😌
S-nur1 Laviniiaa Ay vaktinde gelsin kuzum bol su tüket bir de havuç suyu onlar fayda ediyor diye duydum Sezeryan mı senin de💖
Laviniiaa S-nur1 Evet öyle yapıyorum işte bi hafta suyu arttırmaya çalışacaz bakalım ama bebiko 3 hafta ileride doğum olsa dahi sorun olmaz dedi doktorum o yüzden biraz içim ferah. Evet hiç normal doğum düşünmedim başından beri sezaryen istiyorum
Gnypyrz demirrleydi_ evet rahım ağzını kapatmış bi yerden sonra kordon bağı kesılıyor falan bi suru şey söyledıler 3gunde bır nst cekıyorum 10 günde bır kontrol en ufak bu ağrıda falan da acıle geleceksn dediler
lydydbn bende 36+2 deyim yalancı sancılarım bugün arttı açıkcası 40 haftayı doldurmak istiyorum, sizin sancılarınız ne durumda kızlar🌸
S-nur1 lydydbn İnsallah vaktinde gelsin kuzum benim henüz hiç sancım yok şükür rahatım öyle ağırlaşma vs olmadı sadece nefesim bazen kesiliyor gibi oluyor sanki yetmıyoe bana😂🥴
lydydbn S-nur1 ağırlaşma bende de yok ama yürürken özellikle bildiğin vajinama elektrikler çarpmaya başladı kafasıda aşağıda pozisyon olarak bakalım hayırlısı🥲
S-nur1 lydydbn O zaman çok normal canım benim benimki sanırım baş aşağı pozisyonu almadım henüz öyle zorlanmam yok çünkü
Hurem76 S-nur1 38+4 ile beklemedeyim 2. Gebeliğim ilkinde 40+3 de geldi inşallah bu kez o kadar beklemem ama bakalım ilki normaldi inşallah bu kez de öyle olur🥰
Biyiklikedi S-nur1 35 haftalığım, haftaya çarşamba kontrolüm var. Sezaryen günü vereceklerini söylediler. Devlet hastanesine gidiyorum. Umarım bu sefer verirler günü. 2.doğumum ve zorunlu sezaryen
Zlm_dmrhn S-nur1 herşeyimiz hazır yıkandı ama henüz ütülüme valizlemeye geçemedik. inşallah bu hafta başlıycaz.herkes sağlıkla sıhhatle vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Jujuu_gcl S-nur1 merhaba bizde 35 haftalık olduk niye sezaryen olacak acaba özel değilse bende bu konuda çok kararsızım da
S-nur1 Jujuu_gcl Kalp ritim problemimden kaynaklı normal doğumda riske atmak istemiyorum dedi doktorum kuzum o yüzden planlı sezeryan yani belki anestezi şeklim bile durumuma göre ayarlanacak genel olma ihtimali var sen neden kararsızsın
Jujuu_gcl S-nur1 anladım çok geçmiş olsun sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah🤲🏻 vajinal doğumda da kesi olduğu ve oradaki dikişlerin karındakinden daha geç iyileştiğini duydum birde vajinal sarkma idrar kaçırma vs gibi sorunlar yaşadıklarını duydum bu yüzden normal doğumdan tırstım biraz
Ceylan1907 Artık doguralım yoksa kafayı yicem. Hergün hareketli olan kızım bugün cok az hissedioyorum hareketlerini tecrübesiz oldugum icin napmam gerek bilmiyorum normalmi acaba bu durum sadece bikaç kez dönüşlerini hissettim bide ayak dayıo falan