pinarsu Günaydın arkadaşlar 💕Ben doktora en son 21.haftamda ayrıntılı usg için gıtmıstım cok sukur sonuclarımız ıyı cıktı ama doktorum 1 ay sonra Şeker yüklemesi için gel demişti yani 25.haftama denk gelıyor acaba ben 24.haftada yani bu hafta gitsemmi dıyorum meleğimi görmek ıcın o kadar cok sabırsızlanıyorum ki bilemedim ? Siz hamgı haftalar arasında gittiniz şeker yüklemesi ıcın erken mi sizce yoksa 25.haftamı beklesem mi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
pinarsu AyEr 24.ve 28.haftalar arasında oluyor canım .Bende su an 23.haftamdayım acaba 24.demi gıtsem 25.demi gitsem bilemedim 🤷♀️
pinarsu AyEr bende 25.haftamda gıtmeye karar verdim canım bu kontroller ıcın nıye ayda 1 verılıyor ya ınsan ozluyor merak edıyor valla ben catlıyorum haftaların gecmesini 🤲🏻😌
Veten Ben dun getdim doktor bana gizli sekerin varmis soyledi ne yapmaliyam simdi 147di seker yardim edin
Smhtlha 26+6 da yani dün yaptırdım şeker yüklemesini 100 gr istemişti doktorum. Sonuç yüksek çıktı ve dahiliyeye yönlendirdi muhtemelen oda diyetisyene yönlendirecek bakalım ne derse artık..